Om

Hvad er 808?

808 er et lille musikmedie. Et onlinemagasin, kunne man måske kalde det. Ressortområdet er rap – især trap – og alt musik, der læner sig lidt op ad dette.

For rap er sgu ikke til at komme udenom længere. De tunge 808-traptrommer, som siden her tager sit navn fra, har for længst indfundet sig på alverdens hitlister. Alligevel er det lidt, som om trap og rap mere generelt bliver overset af danske såvel som udenlandske musikmedier. Det skal der gøres noget ved, og derfor er 808 blevet født. Som et nichemedie, der godt må tage skyklapperne på og kun beskæftige sig med sin egen lille, excentriske interesse.

Selv med skyklapperne på er der meget at tage fat i, om det så er musik fra trappens gudfar Gucci Mane eller de utallige nye rappere, der dukker op fra Soundclouds underverden med jævne mellemrum. Her på 808 vil du også kunne finde lidt af hvert. Udvalget vil som udgangspunkt være baseret på, hvad jeg selv lytter til, men skriv endelig, hvis du har forslag til noget, der skal have en omtale eller anmeldelse med på vejen.

808 er delt op i to dele: den ene er fyldt med anmeldelser af musik af både nyere og ældre dato og den anden del – den, der har navnet ‘Blog’ – er en blanding af navlepilleri med nyt om 808 og så nyheder fra musikkens verden.

Så velbekomme. Og tak, fordi du har lagt vejen forbi.

Hvem skriver på 808?

Det er mig, Claes, der skriver her på 808. Det er også mig, der har fået idéen til det hele og lavet hjemmesiden, du er inde på nu. Heldigvis er der plads til flere, så har du lyst til at skrive om det ene eller andet – og ikke kun trap – må du meget gerne tage kontakt.

Som du næsten kan regne ud, kan jeg godt lide rap, og har et for en hvid gymnasiedreng næsten usandsynligt kærlighedsforhold til amerikansk trapmusik om at sælge stoffer, skyde folk og klare den ud af ghettoen.

Hvis du virkelig vil vide mere end det, kan du læse mit CV. Livsbeskrivelser og CV’er har alligevel ikke godt af at blive udbasuneret på skrift.

Vil du have ansigt på, kan jeg kun henvise til billedet herunder. Håret er dog lidt kortere i øjeblikket, men ellers er det meget repræsentativt.