Young Thug – The London feat. Travis Scott og J. Cole

4.0/5.0

Til forårets udgave af Rolling Loud i Miami, verdens største rapfestival, blev nogle små løbesedler kastet ud til publikum under Young Thugs koncert. Løbesedlen hintede mod et nyt summerhit med Young Thug, Travis Scott og J. Cole på vokalen og T-minus ved producerskranken. Noget tid efter landede det proklamerede sommerhit så. Navnet er The London, og det tegner allerede til at leve op til forventningerne. Samtidig har nummeret efter kun få dage på streamingtjenesterne på ny sat gang i Young Thugs desværre lidt skrantende karriere.

”Pimp talk, church talk, I can make a brick walk”

Denne lille tekstbid kunne også findes på løbesedlen og er starten på Young Thugs eneste vers på sangen. Faktisk har Young Thug en overraskende lille tilstedeværelse på sin egen single, og Travis Scott dominerer sangen og leverer både et catchy omkvæd om at mødes med damer på The London, et luksushotel, og en spacy outro, mens J. Cole tager første vers og blander sin egen og Young Thugs rapstil i lidt af en kraftdemonstration. Coles vers er fyldt med blær og sjove referencer til catfishing, kultkomedier og snak om at tage på en måske-måske-ikke narkoinduceret tur til Mars.

Undervejs i sit vers tager Young Thug sin vokal op til en så høj oktav, at man mistænker ham for at være en lidt mislykket kastralsanger med alt for mange stoffer i blodbanen. Det er klassisk Thugger. Selv på en sang som den her, der har klare popambitioner, kan han ikke lade være med at være excentrisk. Det er måske ikke alle der kan lide det, men er man fan, holder det.

Travis Scott har haft en tendens til at dovne den af på sine features og levere kedelige, autotunede omkvæd og halvvarme vers. Heldigvis er det ikke tilfældet her, og The London står også og falder med hans præstation.

The London er første træk i opvarmningen til Young Thugs kommende album GØŁDMØÜFDÖG (ja, det er en underlig titel, men det er jo Young Thug), og pludselig lysner det lidt i horisonten for Atlanta-giganten, der aldrig rigtigt har fået et seriøst kommercielt gennembrud. Lad os håbe, at næste træk frem mod albummet byder på en Young Thug, der ikke kun spiller andenviolin og overlader rampelyset til sine gæster. For nu er The London dog et frisk pust, der helt sikkert vil blive gennemspillet verden over.